benlui123 發表於 2009-10-11 11:28:27

請問3色小死神有冇得合的?.?在山頂出現的機率是多少??

如題,我等左好耐了,小死神還是不見我TT
同埋帶咩裝+做咩職易D捉他們?.\/.

1995112 發表於 2009-10-11 15:05:39

回復: 請問3色小死神有冇得合的?.?在山頂出現的機率是多少??

出現的機率 1% !带+ CHA的裝..........!

堕天使2009 發表於 2009-10-13 13:41:30

回復: 請問3色小死神有冇得合的?.?在山頂出現的機率是多少??

1%....
1/300差不多= =

benlui123 發表於 2009-10-13 20:25:25

無得合?TT
我等左好耐....
我又驚我見到小死神,他不理我~

benlui123 發表於 2009-10-14 17:56:59

ミニリッチ 透露出想成為夥伴的眼神・・・

小柑桔 把 ミニリッチ 送往寵物小屋!!

THX^^好開心呀~捉到紫色小死神><
打左5回咋~冇諗過佢諳比我捉^^

1995112 發表於 2009-10-18 17:19:54

我有1个死神

堕天使2009 發表於 2009-10-19 13:45:38

宠物前期还有点用
玩到后面都是靠人打的

abobo56 發表於 2010-1-17 14:36:41

大概多個小時一個

難遇

LoNeLy夢x霖 發表於 2010-1-26 11:55:02

是很困難的!!
如果你有幾會和牠戰鬥,有大約:85%會當你的寵物

而3隻頁死神是不能合成的!
頁: [1]
查看完整版本: 請問3色小死神有冇得合的?.?在山頂出現的機率是多少??